Teknologi

Informationweek, Melayani Keperluan Maklumat Masyarakat Teknologi Perniagaan

TC menyediakan anda dengan satu idea yang hebat di mana teknologi perniagaan sedang menuju dengan menarik teknologi yang akan datang dan produk-produk. TC blog dilindungi dengan pendapat mereka penulis dicampur dengan berita terkini, sudu dan ulasan. Anda harus memiliki permohonan Keluar pada anda jika anda sedang mencari untuk mendapatkan menarik kemas kini anda juga boleh ikut syarikat untuk mendapatkan update. Itu anugerah-web kemenangan adalah sumber utama selama lebih dari 15 juta orang setiap bulan, walaupun syarikat juga persidangan dan industri acara, termasuk mengganggu dan pelbagai pertemuan-pertemuan di seluruh dunia. Ia adalah satu-stop destinasi untuk produk yang sah, dan panduan pada gadget, salah satu yang terbaik teknologi berita, dan banyak lagi.

Mereka pasaran kecerdasan platform dipanggil “Indeks.io” ia memberi anda analisa yang jelas permulaan pembiayaan dan lain-lain iklan. Dengan ditubuhkan syarikat yang beroperasi di bidang mikroelektronik, fotonik, media digital, model simulasi, dan lebih-lebih, ada juga beberapa bidang yang baru muncul dalam lebih luas IA industri juga. Sebagai contoh, baru-baru ini pertumbuhan dalam kerajaan dan teknologi, yang dipimpin oleh pendatang baru gcr yang membuka pusat kecemerlangan pada tahun 2020, mewujudkan ratusan pekerjaan dengan gaji tinggi dan menetapkan standar untuk inovasi kerajaan seluruh negara. Lama wujud Florida industri teknologi menawarkan pelbagai kepakaran, dari perisian untuk fotonik untuk model simulasi, dan latihan. Sejak kelahiran IBM PC di Boca Raton, lain teknologi besar syarikat telah menemukan sebuah rumah di negeri ini, termasuk Bekerja, Motorola, Northrop Grumman dan Seni Elektronik.

E27 adalah platform untuk berita, masyarakat, acara bakat, kewangan dan lebih untuk tech permulaan. Semua yang dibutuhkan untuk membangun perusahaan milyaran dolar-dilindungi di sini. ExtremeTech di internet tujuan utama untuk berita dan analisis muncul ilmu pengetahuan dan teknologi trend, penting perisian, perkakasan dan alat-alat.

Teknologi majalah berfokus pada teknologi berita, kunci teknologi wawancara, teknologi video dan teknologi “rekaman” siri bersama-sama dengan koleksi semakin kertas putih dan seminar. Kini, walau bagaimanapun, pilot siasatan telah terutamanya disahkan kewujudan apa-apa perbezaan di negara peringkat. Kami menyediakan teori argumen dan empiris sokongan untuk sistematik wilayah perbezaan dalam frekuensi dan sentimen berita yang berkaitan dengan inovasi dan teknologi baru. Kami mendapati bahawa akhbar rata-rata dalam peredaran di kawasan bandar mengandungi lebih banyak berita tentang inovasi dan teknologi baru dari media di luar bandar.

Ketika anda membeli lisensi, pengguna menerima “kunci” —siri surat, nombor, dan simbol-itu, ketika dimasukkan ke dalam salinan perisian yang diperolehi oleh pengguna, program pemulihan. Pembinaan pelanggan biasanya dibayar pembinaan untuk membeli lisensi untuk itu program komputer dan mengaktifkan program-program dengan sah kunci lesen. Keluar-fokus pada permulaan dan tech perniagaan, dan Keluar telah membangun reputasi untuk memecahkan berita teknologi dan analisis. Ia juga dikenal untuk menjadi tuan rumah yang besar tech Keluar Mengganggu. Rangkaian Dunia untuk rangkaian dan IA eksekutif yang menguruskan Perniagaan Penyelesaian, Rangkaian Dunia menyediakan satu persembahan kuat dari berita dan sumber. Sebahagian daripada antarabangsa data, tapak menggali ke awan, pusat data, teknologi rumah, bergerak dan wireless telefon, perniagaan kecil, dan banyak lagi.

Dua utama pendanaan pusingan telah mengumumkan, dari yang baru ditubuhkan autonomous memandu unicorn Deeproute.ai berkembang pesat, menyeberangi sempadan perkhidmatan kewangan pembekal XTransfer. Kelebihan satu lagi paling popular dan terkenal blog teknologi untuk peminat teknologi yang terutamanya menarik dalam membaca berita teknologi, produk yang sah dan maklumat produk dan lain-lain. Juga, ia saham menarik petunjuk mengenai teknologi dan bagaimana ia memberi kesan kepada masyarakat. Seperti yang kalian mungkin punya ide atau pengetahuan salah satu daripada atas dan banyak terkenal teknologi blog di web yang meliputi teknologi terkini berita, alat-alat, sains dan hal-hal menarik, dan menyediakan berguna panduan untuk pengguna internet. Bagian terbaik tentang tempat ini adalah bahwa anda juga boleh lihat video yang berkaitan dengan teknologi terkini berita.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button