Teknologi

Israel Industri Elektronik Dan Teknologi, Berteknologi Tinggi Berita

Selain itu, analisis menunjukkan bahwa banyak berjaya inovasi di China cenderung untuk menjadi kurang berkaitan dengan penelitian ilmiah dan teknologi, dan lebih berkaitan dengan non-sains aspek perniagaan, seperti pengurusan kecekapan, perkhidmatan pelanggan atau produk reka bentuk. Sebagai contoh, Walaupun adalah inovatif internet-based, tapi itu inovasi yang tidak didasarkan pada penemuan saintifik. Jika kau tech orang, di mana melakukan anda mendapatkan industri terbaru? Kita akan berkongsi senarai yang terbaik teknologi aplikasi berita yang membantu pengguna yang ingin update dengan teknologi terkini trend dan maklumat penting. TrustedReviews menyediakan pakar pada terkini produk elektronik pengguna. Ia meliputi biasa produk pengguna seperti komputer riba, telefon bimbit dan alat, kamera, peralatan rumah, dan sebagainya.

Aplikasi telah pelbagai bahagian berita, termasuk Negara, Antarabangsa, Sains, kesihatan, hiburan, teknologi, bisnis, dan sukan. Berita ini barang-barang yang ditemukan dalam aplikasi yang dicari dan kemudian disampaikan dalam format video yang membuat berita yang lebih benar. Michael Sheehan (“HighTechDad™”) adalah penggemar teknologi, penulis, wartawan, kandungan pemasaran, blogger, tech pengaruh, media sosial pengkritik, suami yang penyayang dan ayah dari 3 gadis-gadis cantik yang tinggal di San Francisco Bay.

Fresno Negeri telah menjadi yang pertama universitas di negara ini untuk menggunakan Banjo perusahaan Program, yang menyediakan wartawan dengan titik pandangan di berita di seluruh dunia dalam masa sebenar melalui platform media sosial. Syarikat sedang menyediakan komersial dan perbankan komersial, serta pengurusan kekayaan perkhidmatan melalui Merrill Lynch® untuk lebih 775,000 hubungan di seluruh Ohio. Pertumbuhan di negeri ini berikut baru-baru ini sama pengembangan di Denver, Minneapolis dan Indianapolis; Bank of America baru-baru ini mengumumkan masa depan rencana untuk pengembangan di Pittsburgh, juga.

Pikirkan Masalah Tech adalah salah satu laman web yang diketahui dan peribadi untuk menyediakan high quality maklumat yang berkaitan dengan alat baru dan teknologi berita. Juga, Tech Crunch adalah salah satu yang membawa online teknologi media serta salah satu yang paling popular di talian teknologi blog. Ini terutamanya menyediakan artikel yang berkaitan dengan portal internet, teknologi terkini produk yang sah, berita, dan lain-lain. Usaha yang Mengalahkan-dengan bangga dalam liputan kecerdasan buatan dan mesin belajar, Usaha Mengalahkan sedang bersiap sedia untuk teknologi laporan ke arah tech eksekutif, usahawan dan penggemar. Mencari berita dan perspektif pada inovasi merentasi awan, bergerak, kecil perniagaan, perusahaan, dan banyak lagi.

Pemotong tali Newsis adalah salah satu yang terbaik berita teknologi yang meliputi semua berita dan ulasan yang anda perlukan tentang perkhidmatan atas permintaan seperti Netflix, Perdana, Hulu dan streaming perkhidmatan seperti Api TV, sapu TV secara langsung. Dibuat St. Louis baru-baru ini besar menolak untuk menggalakkan inovasi, dengan akses ke tempatan permulaan akselerator dan pembiayaan. Missouri adalah baru-baru ini dinamakan salah satu tempat terbaik untuk mengembangkan teknologi dan—mungkin agak ironis—keenam tempat terbaik di negara ini untuk sewa wanita di industri teknologi. TrustedReviews memberi ulasan pakar terkini Pengguna Elektronik, dan komputer produk. Teknologi Asia adalah media, acara, dan platform pekerjaan pada sebuah misi untuk membina dan melayani yang teknologi dan masyarakat permulaan di Asia.

PC Mag-suci penerbitan selama lebih dari dua dekade, PC Mag kandungan berkisar koleksi besar teknikal produk yang sah dan analisis. Produk liputan disertai oleh berita, laporan trend dan sorotan pada syarikat inovasi. Jika anda adalah satu atau operasi profesional, anda harus menanda pusat data pengetahuan. Ambil, untuk contoh, itu jumlah peraturan-peraturan untuk pembuatan kimia industri – termasuk pembuatan obat-obatan dan ubat – meningkat hampir 100 peratus dari 2000 untuk 2017, seperti yang diukur oleh Mercatus’sregdata Pusat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button