Teknologi

S & T Artikel

Berikutnya, kita akan hadir sintesis penemuan yang berkaitan dengan cara yang berbeda jenis teknologi mempengaruhi pelajar ‘ tingkah laku, emosi, dan kognitif pertunangan dan berkaitan petunjuk. Banyak organisasi halangan untuk integrasi teknologi timbul dari bersaing ketegangan antara polisi, institusi berlatih, dan fakulti kepercayaan dan kemampuan. Sebagai contoh, universiti pegawai-pegawai yang mungkin melihat teknologi sebagai alat untuk menarik dan mengekalkan pelajar, sementara fakulti mungkin berjuang untuk menentukan bagaimana teknologi bertepatan dengan mata (Lawrence & Lentle-Keenan, 2013; Lin, Penyanyi, & Ha, 2010).

Selain itu, banyak telah tidak terpencil khusus teknologi ciri-ciri (sebagai contoh, menggunakan hanya hack bilik untuk kerja berpasukan dalam persidangan web perisian, daripada menggunakan chat dan Skrin ciri Perkongsian dan hack bilik untuk kerja berpasukan). Ketiga, banyak kajian telah bergantung pada satu sumber tunggal untuk mengukur teknologi dan jitu pembolehubah, seperti diri-data laporan (iaitu melaporkan menggunakan teknologi dan persepsi pelajar pertunangan), yang mungkin memberi kesan yang sah keputusan. Keempat, banyak yang telah dilakukan dalam waktu yang sangat singkat kerangka, seperti salah satu akademik panjang. Akibatnya, hasil yang positif pelajar penyertaan boleh dikaitkan dengan” sesuatu yang baru kesan ” (Dichev & Dicheva, 2017) berkaitan dengan menggunakan teknik baru. Akhirnya, banyak kajian kekurangan cukup terperinci belajar aktiviti, menaikkan pertanyaan tentang apakah miskin reka bentuk pendidikan telah terjejas hasil. Sebagai contoh, pelatih mungkin berniat untuk mendapatkan pemikiran yang lebih tinggi dari pelajar, tapi jika belajar aktiviti panduan ditulis menggunakan tingkat rendah kata kerja, seperti mengenal pasti, yang menerangkan, dan ringkasan, pelajar akan kurang untuk melibatkan diri dalam pemikiran yang lebih tinggi.

Sebagai contoh, di salah satu belajar, pengajar bertanya soalan di kelas, meminta para murid untuk bertindak balas dengan kuat atau tweet tindak balas mereka, dan dipaparkan Twitter halaman jadi semua orang dapat melihat tweet di kelas, terkemuka untuk komentar positif tentang kegunaan Twitter untuk mempromosikan pertunangan . Fungsi digambarkan di atas menunjukkan bahawa peranti bertujuan untuk menyokong kesehatan profesional dalam klinis membuat keputusan dan membantu pasien dalam jagaan mereka dengan mengesan Boleh Fig.1Footnote 2. Bagaimanapun, untuk menghidupkan ini niat ke dalam praktek, yang dimaksudkan menggunakan teknologi harus didukung oleh pengguna dan peraturan konteks digunakan. Ini memerlukan pengguna untuk belajar bagaimana untuk menggunakan teknologi ini dan mulai untuk benar-benar menggunakannya pada mereka setiap hari kerja . Penggunaan teknologi baru itu yang sedang berlangsung proses yang memerlukan penglibatan dan kuasa akhir pengguna .

Kejayaan lagi kajian menanti ciptaan intracortical microelectrode dan anatomi pelacakan teknik berdasarkan anterior dan retrograde axoplasmic pengangkutan. Dengan adanya alat ini, ahli saraf dapat menjelajahi luar biasa sambutan terpilih ciri-ciri tunggal neuron, pasti kortikal ruangan utama unit untuk memproses serebrum maklumat dan menemukan satu set baru kortikal kawasan dan anatomi sirkuit yang menghubungkan mereka [72-75]. Pembangunan rakaman teknik dari terjaga, tingkah laku haiwan dan invasif pengimejan otak manusia [77-79] dan haiwan otak membawa kebangkitan Kognitif ilmu saraf dalam suku terakhir abad kedua puluh, yang membawa ini kepada kabur proses kognitif seperti perhatian, memori bekerja, ruang navigasi, membuat keputusan dan motor perancangan bawah langsung empiris pemeriksaan. Integrasi Molekul dan selular biologi teknik dengan makmal slide Rakaman telah membuat ia mungkin untuk menjelaskan banyak mekanisme asas saling plastik. Ia telah pembangunan bidang ilmu saraf didorong oleh kemunculan baru keupayaan teknologi, telah meningkatkan kadar pembangunan ini kemampuan secara dramatis dalam dekad yang lalu. Bangunan ini momentum, Amerika Syarikat melancarkan otak penyelidikan melalui pembangunan inovatif neural teknologi inisiatif untuk membangunkan dan memohon baru peralatan dan teknik untuk merevolusi kami pemahaman tentang otak.

“Flexicurity”, atau fleksibel keselamatan, adalah salah satu ide untuk menyediakan kesihatan, pendidikan dan bantuan perumahan, sama ada seseorang secara rasmi bekerja atau tidak. Terlepas dari bagaimana orang-orang yang memilih untuk menghabiskan waktu, harus ada cara untuk orang-orang untuk hidup kehidupan yang memuaskan bahkan jika masyarakat membutuhkan lebih sedikit pekerja. Ketika tampaknya ada sokongan awal untuk menggunakan banyak teknik untuk meningkatkan pelajar pertunangan, ada yang penting metodologi batasan dalam kesusasteraan, dan hasilnya, keputusan harus ditafsirkan dengan hati-hati. Pertama, banyak kajian digunakan kecil contoh ukuran, dan terbatas untuk satu tentu saja, satu peringkat ijazah, dan salah satu universitas.

Peningkatan yang dapat dicapai melalui pembangunan garis panduan dialog-berdasarkan pendekatan untuk melaporkan hasil ujian yang mungkin berguna untuk memberikan jelas dan konsisten maklumat pada ujian. Komunikasi antara pasien dan dokter tentang BOLEH ujian itu boleh meningkatkan melalui dialog yang sasaran pesakit ‘ pengalaman dalam ujian dan menolak pasien untuk menyatakan pemikiran mereka dan harapan. Ini termasuk membangun komunikasi kemahiran untuk kesehatan profesional contohnya kemahiran untuk melibatkan diri pasien di klinis membuat keputusan dan menggalakkan pesakit kemerdekaan . Ia telah menunjukkan bahwa pasien otonomi dikaitkan dengan motivasi meningkat, lebih baik menjaga diri sendiri dan metabolik mengawal pada pesakit . Ini menunjukkan perlu membangunkan kemahiran doktor untuk menggalakkan pesakit otonomi mengenai BOLEH ujian.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button