Teknologi

Teknologi Berita Baru

Orang lain yang ragu-ragu, karena sebelumnya kemajuan teknologi yang tidak membawa kepada massa pengangguran. Dasar harus mempromosikan teknologi yang melengkapi kerja pekerja, dan harus mempromosikan pendidikan dan latihan yang membantu pekerja menyesuaikan diri untuk perubahan. Walaupun temporal data, ruang di masa sebenar mereka menciptakan sekarang hampir di mana-mana dan aplikasi dalam penyelidikan dan dagang yang meluas dan dipercepatkan cepat, kemampuan untuk membuat data ini dan berinteraksi dengan mereka di masa sebenar adalah sebuah fenomena baru-baru ini. Inovasi ini bertindak sebagai perubahan asas faktor dalam geografi, kartografi, Geografi Maklumat Sains dan banyak yang berkaitan geospatial bidang.

Ia mendalam menyusun semula tradisional hubungan dan struktur; meluaskan penyelidikan horizons; dan mengubah cara-cara di mana data geografi kini dikumpulkan, dipetakan, dimodelkan dan digunakan dalam geografi, ipa dan masyarakat yang lebih luas. Ini serta-merta interaksi antara ruang dan waktu hari ini masih dalam proses asas yang menghasilkan semasa letupan terbenam temporal-temporal data, baru geographic inisiatif penyelidikan, dan banyak bergerak geospatial aplikasi dalam kerajaan, perniagaan dan masyarakat. Ketika 3G dan 4G teknologi telah memungkinkan kami untuk mengakses internet, gunakan data-berdasarkan perkhidmatan, meningkatkan aliran bandwidth di Spotify atau YouTube, dan banyak lagi, 5 perkhidmatan diharapkan untuk benar-benar mengubah hidup kita. Perkhidmatan sokongan fokus pada teknologi yang baru muncul seperti realiti, maya realiti dan awan-berdasarkan perkhidmatan permainan seperti Google Stadium, Snapdragon Wap Sekarang dan lain-lain.

Negara punya alat baru pada mereka untuk pengaruh politik dan juga kelemahan baru untuk serangan. Mutlak kerajaan kuasa melalui alat-alat berteknologi tinggi daripada penindasan dan eksploitasi radikal transparansi. Kecerdasan buatan dan peralatan menimbulkan pertanyaan-pertanyaan mendalam tentang peranan manusia dalam konflik dan perang.

Kemajuan yang mapan di mapan akan mempengaruhi banyak industri tidak dapat dielakkan, jadi kenapa tidak anda menyimpan perniagaan proaktif. Untuk sebagian automatik pekerjaan, pengurus cenderung untuk membuat yang paling atau semua keputusan dan pekerja hanya melakukan yang mereka ditetapkan tugas. Karena banyak proses telah diperbaiki sudah, jadi pelanggan boleh menambah sedikit pengetahuan baru untuk pekerjaan itu, dan ambil beberapa resolusi atau perubahan. Pekerjaan ini biasanya memerlukan beberapa kemahiran, melibatkan hanya beberapa tugas berulang-ulang, memerlukan sedikit pemikiran oleh pekerja, dan oleh itu cenderung untuk mempunyai rendah intrinsik motivasi.

Mempunyai teknologi yang telah dilaksanakan, apa yang pelanggan katakan , apa keadaan kewangan pembekal? Ada satu, sepuluh atau seratus aplikasi, dan apa yang mereka pengalaman menunjukkan tentang masa depan orang-orang? Ada jumlah yang besar aplikasi yang sama menunggu untuk dilaksanakan di masa depan, atau hanya beberapa khusus orang-orang? Ia seolah-olah itu komputer yang bermain catur yang berkaitan dengan beberapa aplikasi khusus, sementara berjaya contoh mesin belajar melalui Watson, untuk contoh, akan lebih sesuai untuk orang awam health care. Hype dari jenis pakar buruk dengan pertumbuhan media sosial dan semakin banyak teknologi berita, pelabur dan perundingan laman web. Keluar, Ambang, TechRadar, Warna PADAT, CBInsights, dan Bermacam-macam Bodoh yang hanya beberapa tempat yang fokus banyak pada teknologi berita, terutama untuk pelabur yang penting telah meningkat dengan letupan venture capital pengumpulan dana dan pasar saham pelaburan.

Mengganggu aliran teknologi akan memandu masa depan inovasi teknologi pemimpin harus berkembang dan perubahan pada kecepatan yang sama dengan trend mereka harus mengadopsi. Untuk memastikan bahawa anda menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan anda, ia adalah penting bahwa sistem bekerja sebagai cekap dan secepat mungkin. Sama ada anda pelanggan berinteraksi dengan anda pembayaran sistem atau mengunjungi laman web anda, mereka ingin lancar pengalaman yang akan membuat mereka untuk melihat apa yang mereka cari mana-mana tanpa kesulitan. Semua ini trend teknologi yang mengganggu industri di seluruh dunia menjejaskan syarikat-syarikat semua saiz. Syarikat-syarikat besar cenderung untuk mempunyai masa yang lebih sukar dengan jenis ini peralihan. Apabila syarikat-syarikat bisa memisahkan diri dari tradisional warisan sistem, sistem ini memungkinkan mereka untuk mendapatkan lebih cepat penyerapan teknologi baru.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button